UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Київській області росіяни пошкодили обʼєкти інфраструктури. Серед поранених є немовля — ОВА

Також є пошкодження приватних будинків.

Під час масованого обстрілу України 26 серпня росіяни пошкодили обʼєкти інфраструктури. Також загарбники поранили людину, її доправили до медичного закладу, повідомляє голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

"Також фіксуємо пошкодження приватних будинків внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей в чотирьох районах", — заявив Кравченко.

Читайте також: Росіяни обстріляли Харків. Є влучання в один із районів

Голова ОВА також повідомив, що у регіоні за розпорядженням "Укренерго" запровадили екстрені відключення світла. Також там розгортають Пункти Незламності. 

Станом на 12:00 відомо вже про трьох поранених людей у регіоні, додав Кравченко. Одну жінку з осколковими пораненнями доставили до лікарні. Також загарбники поранили жінку з пʼятимісячною дитиною. Матір отримала черепно-мозкову травму, а немовля випало з візочка та має подряпину стегна.

Зазначається, що усього у регіоні загарбники пошкодили два обʼєкти інфраструктури та 22 приватних будинки. Одну з будівель знищено повністю, зазначили в ОВА.

Раніше міський голова Києва розповів, що на правому березі столиці відновили обладнання водопостачання. Проте очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко заявив, що через складну ситуацію в енергетиці у місті розгортають Пункти Незламності. Також про проблеми в енергосистемі України після російського обстрілу розповідав міністр енергетики Герман Галущенко.

Нагадаємо, вранці 26 серпня росіяни завдали масованого ракетного удару по території України, під прицілом загарбників були обʼєкти критичної інфраструктури. У Луцьку вони пошкодили багатоквартирний будинок, через що одна людина загинула, також є жертви у Запорізькій області й у Кривому Розі. Окрім цього, є влучання у Рівному, а також у Львівській, Харківській та Полтавській областях. Вибухи лунали й в інших регіонах.