UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Київській області уламками пошкоджені приватні будинки та загорілась трава

На разі даних про постраждалих немає.

У Київській області внаслідок падіння уламків збитої ракети та дронів-камікадзе, які атакували столицю загорілась трава та пошкоджено щонайменше чотири приватні будинки, повідомив вранці начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Він зазначив, що влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не було, постраждалих немає. Однак уламки пошкодили в одному з населених пунктів області принаймні чотири приватних будинки та господарчу будівлю. У них вибиті вікна та двері, пошкоджені стіни, посічені фасади.

Пожежу трав’яного настилу, яка виникла через падіння уламків, уже ліквідували.

Згодом Національна поліція повідомила, що станом на 9:30 відомо уже про сім пошкоджених житлових будинків, господарське приміщення та автомобіль. 

Читайте також: У Тернополі після повітряної тривоги спалахнула пожежа. Людей просять закрити вікна та без потреби не виходити на вулицю

Нагадаємо, вночі російські війська атакували Україну 26-ма ударними БпЛА типу «Shahed» та двома балістичними ракетами «Іскандер-М»/KN-23, крилатою ракетою «Іскандер-К», а також керованими авіаційними ракетами Х-59. Силам оборони вдалось знищити 28 повітряних цілей.

Зокрема в Київській області збили кілька дронів та «Іскандер». В столиці обійшлось без постраждалих.