UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві зросло число загиблих. Серед них 30-річна лікарка «Охматдиту» зі Львова

Постраждалих також стало більше.

У Києві зросло число загиблих та постраждалих внаслідок ранкової ракетної атаки. Щоправда, у Міністерства внутрішніх справ, Київської міської військової адміністрації та Офісу генпрокурора цифри дещо різняться. 

Так, за даними МВС, внаслідок удару 20 людей загинули. Ще  61 людина постраждала.

В Офісі генпрокурора повідомили про 78 поранених людей та ще 19 загиблих. При цьому в ОГП уточнили, що під час повторного удару по Києву, коли росіяни пошкодили ще один медичний центр «Ісіда», загинули семеро людей, а не троє. Тоді як КМВА назвала таке ж число загиблих, але повідомила про 53 постраждалих.

При цьому серед загиблих в «Охматдиті» – 30-річна лікарка родом зі Львова Світлана Лук'янчук.

«Світлана народилася у Львові. Дівчина була сиротою, тож вихованням займалася рідна тітка. Закінчила Національний медичний університет імені О.О. Богомольця. Після цього завершила інтернатуру. В Охматдиті працювала дитячим нефрологом. Поховають Світлану у Львові біля батьків, на Голосківському цвинтарі. Світла Пам'ять», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: Ударивши по Києву, Путін хотів вбити якнайбільше цивільних українців в переддень саміту НАТО — експерт

Нагадаємо, вранці 8 липня російські терористи атакувати масовано ракетами Київ. Окупанти влучили у житловий будинок у Шевченківському районі. Також є попадання по головному корпусу дитячої лікарні «Охматдит»

Через деякий час окупанти знову вдарили по Києву та пошкодила багатоповерхову будівлю медичного центру у Дніпровському районі. Там теж загинули та постраждали люди.