UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві та столичному регіоні пролунали вибухи - атака "шахедів" триває

Сьогодні, 20 жовтня, о 2.11 у Києві вдруге від початку доби оголосили повітряну тривогу. У столичному регіоні повітряна тривога триває вже понад три години - від 23.06 19 жовтня.

"Увага! У Києві оголошена повітряна тривога! Просимо всіх терміново прослідувати в укриття цивільного захисту!", - звернулася до киян Київська міська державна адміністрація. 

О 2.12 паблік "Николаевский Ванёк" повідомив, що  два "шахеди" через Бориспіль летять на Київ, ще один прямує до столиці через Васильків.

Ще за хвилину Київська міська військова адміністрація звернулася до киян: "Увага! До Києва наближається ударний БпЛА. До відбою загрози залишайтесь в укриттях".

"Лівий берег - проходимо в безпечне місце, буде гучно!" - попередив о 2.18 паблік "Київ ІНФО | Новини Україна".

Близько 2.30 на Київщині пролунали вибухи. "В області працює ППО по "шахедах" - повідомив паблік "Реальний Київ | Украина" і водночас сповістив про дорозвідку в Києві. Ще за дві хвилини тут додали: "Чутно ППО. Три "шахеда" крутяться в районі Обухова".

Близько 2.40 у столиці пролунали вибухи.

«В Києві працює ППО. Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги!» - звернулася до киян Київська міська військова адміністрація.

"Реальний Київ | Украина" опублікував відео роботи ППО по "шахедах".

"Вишгород, Оболонь, Троещина, Воскресенка, Лісний масив, - В УКРИТТЯ!", - закликав о 2.50 паблік "Київ ІНФО | Новини Україна".

"Шахеди"на Київщині в районі Києва та два у Білоцерківському районі", - поінформували о 2.52 Повітряні Сили ЗСУ.

О 3.14 повітряну тривогу у Києві скасували. Вона тут тривала понад годину.