UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві уламки ракети впали на приміщення дитсадка, пабліки пишуть, що у столиці був приліт

У місті пожежі і пошкоджені багатоповерхівки.

Сьогодні, 21 березня, близько п′ятої години ранку  Святошинському районі Києва зафіксоване падіння уламків ракети на приміщення дитсадка. Про це повідомив у Telegram Київський міський голова Віталій Кличко.

Він також поінформував, що у Шевченківському районі столиці палають автівки. 

За кілька хвилин столичний мер додав, що у Подільському районі Києва уламки ракети впали на територію одного з підприємств, а у У Святошинському - на житловий будинок. 

Екстрені служби прямують на місця.

Читайте також: Столиця під масованим ракетним ударом, росіяни б'ють по Києву "Кинджалами"

О 5.25 Київська міська військова адміністрація повідомила, що внаслідок ракетного удару в Святошинському районі в житловому будинку ударною хвилею вибило вікна. В Шевченківському районі пошкодження уламками житлового будинку - інформація зʼясовується. У цьому ж районі - пожежа на території дитячого садочку. В Подільському районі попередньо зафіксовано падіння уламків на територію нежитлової забудови. Задіяні всі оперативні служби.

Паблік повідомляють, що у столиці був приліт. Кажуть, що ракета влучила у житловий комплекс.

Читайте також: На Київщині пролунали потужні вибухи, триває атака крилатих ракет на Україну

"У Шевченківському районі палає квартира в житловому будинку. У Подільському районі падіння уламків ракети на територію ще одного підприємства", - повідомив Київський міський голова о 5.27 і закликав: "До відбою тривоги залишайтеся в укриттях!"

О 5.38 київський мер повідомив, що у Подільському районі в результаті падіння уламків ракети загоряння в трансформаторній підстанції та в двоповерховій нежитловій будівлі.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 21 березня, близько п′ятої години ранку столиця опинилася під масованим ракетним ударом, закрема росіяни вдарили по Києву "Кинджалами".