UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві пролунали вибухи - ППО збивала "шахеди" над містом

Під ударом по країні обʼєкти енергетики.

Сьогодні, 3 жовтня, близько 2.20 у Києві пролунали звуки вибухів. Про це повідомили кореспонденти "Суспільного". 

"У Києві розпочалася зоряні війни! Будьте в укриттях, особлива увага лівий берег!", - попередив киян телеграм-канал "Київ ІНФО | Новини Україна" і опублікував відео полювання на "шахедів".

Близько 2.25 тут повідомили про вибухи на Київщині, зокрема в районі Обухова.

"Повітряна тривога триває. Просимо всіх залишатися в укриттях. В області працює ППО", - повідомила о 2.38 Київська обласна військова адміністрація і закликала: "У жодному разі не робіть фото- та відеофіксацію роботи наших сил оборони, збиття повітряних цілей та їхнього падіння".

Відразу потому пабліки поінформували про нові вибухи на Київщині.

"Під ударом по країні обʼєкти енергетики!", - зауважив о 2.43 паблік "Київ ІНФО | Новини Україна" - "Загроза для Києва та області ще триває! Станом на зараз в ППУ ще близько 40 БПЛА".

"Шахед підлітає до Броварів", - поінформував о 2.46 паблік "Реальний Київ | Украина" - "Загалом вони літають колами на півдні та сході області  - Біла Церква, Обухів, Бровари, Переяслав."

О 3.13 пабліки повідомили про повторні вибухи у Києві.

Читайте також: Для атаки на Київську область росіяни застосували нову тактику та старі "шахеди" - ЦПД

"Знову "шахеди" на ДВРЗ, Дарниця, Троещина - в укриття. Бровари/Бориспіль - до вас 5-6 БПЛА. Загалом по Київщині може кружляти до 10", - подав ситуацію станом на 3.42 паблік "Київ ІНФО | Новини Україна".

Близько 4.10 у Києві знову пролунав вибух. Про це повідомили кореспонденти "Суспільного".

О 4.49 повітряну тривогу у Києві та області скасували.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 3 жовтня, близько опівночі, внаслідок падіння уламків "шахеда" в Деснянському районі Києва було пошкоджено багатоповерхівку.