UA / RU
Підтримати ZN.ua

На тлі комбінованої повітряної атаки у Києві та на Черкащині пролунали вибухи

Росіяни завдають ударів ракетами та ударними безпілотниками.

Сьогодні, 19 жовтня о 6.50 у Києві вдруге від початку доби оголосили повітряну тривогу. "Київ - ракетна небезпека! Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги", - звернулася до киян Київська міська військова адміністрація.

"Ракетна небезпека для нас, через ракету в районі Умані" - пояснив паблік "Реальний Київ | Украина".

О 6.51 паблік "Мої Черкаси | Умань" сповістив про крилату ракету на Умань 

О 6.56 про вибух поблизу Черкас повідомили кореспонденти "Суспільного".

Читайте також: В районі Черкас пролунали вибухи, триває атака "шахедів" на Україну

У цей же час моніторингові пабліки поінформували, що наразі ракети в повітряному просторі України не фіксуються. Однак в Київській області все ще літають "шахеди", тож повітряна тривога у столиці зберігається. 

"Вибухи в передмісті Києва! Осокорки - в укриття!" - поінформував о 7.04 паблік "Київ ІНФО | Новини Україна" і опублікував відео роботи ППО по безпілотнику.

"Розвернувся, поки йде на Гнідин / Вишеньки / Козин / Конча Заспа", - розповіли про подальший маршрут "шахеда" у "Київ ІНФО | Новини Україна".

"Повітряна тривога триває. Просимо всіх залишатися в укриттях. В області працює ППО", - звернулася о 7.18 до земляків Київська обласна військова адміністрація.

Ще за три хвилини Повітряні Сили ЗСУ повідомили про БпЛА південніше Києва у напрямку Василькова та південніше Обухова курсом на схід.

О 7.28 кореспонденти "Суспільного" повідомили про повторні вибухи поблизу Черкас.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 19 жовтня на Київщині пролунали вибухи, ППО спрацювала по "шахедах", у столиці оголосили повітряну тривогу.