UA / RU
Підтримати ZN.ua

На підступах до Києва спрацювала ППО, місто атакували "шахеди"

Повітряна тривога у столиці тривала понад півтори години.

Сьогодні, 25 липня, о 2.40 у Києві оголосили повітряну тривогу. Столиці загрожують "шахеди".

"Увага! У Києві оголошена повітряна тривога! Просимо всіх терміново прослідувати в укриття цивільного захисту!", - звернулася до киян Київська міська державна адміністрація.

На Київшині тривожна сирена пролунала близько другої години ночі.

О 2.44 моніторинговий паблік "Чому тривога | Радар" повідомив про групу шахедів на Київщині в районі Переяслава курсом на Бориспіль /район.

"Київська область! У повітряному просторі зафіксовано БпЛА. Сили ППО працюють по цілях", - повідомила о 2.50 Київська обласна військова адміністрація. - "Перебувайте в укриттях до кінця повітряної тривоги. Подбайте про власну безпеку".

"БпЛА на Київщині, курс на Васильків/Калинівку" - повідомило о 2.56 Командування Повітряних Сил ЗСУ.

Читайте також: У Вилковому на півдні Одещини пролунали вибухи, місто масовано атакували "щахеди"

Близько 3.15 пабліки повідомили, що один ударний БпЛА Shahed-136/31 пролітає Бориспіль у напрямку Києва.

"Повітряна тривога триває! - нагадала о 3.39 Київська міська військова адміністрація. - "В області, на підступах до Києва ППО працює по ворожих беспілотниках! Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги!"

Близько 4.15 пабліки повідомили про дорозвідку на Київщині. О 4.21 повітряну тривогу у Києві скасували. В області вона наразі зберігається.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 25 липня в Ізмаїльському районі пролунали потужні вибухи, південь Одещини атакували "шахеди".