UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Харкові росіяни влучили КАБом по дев′ятиповерхівці, там виникла пожежа - місцева влада про перші наслідки удару

Повідомляється про чотирьох постраждалих від нічного обстрілу міста.

За попередньою інформацією в Холодногірському районі Харкова росіяни влучили по дев′яти поверховому житловому будинку. Про це о 2.39 повідомив у Telegram Харківський міський голова Ігор Терехов.

Він каже, що на місці влучання виникла пожежа та часткове руйнування. Інформація щодо постраждалих там уточнюється. На місці працюють усі відповідні служби.

"Окупанти вдарили по Холодногірському району Харкова. Влучання поряд із житловим будинком. Пошкоджено стіни верхніх поверхів та скління вікон. Поряд з багатоквартирним будинком виникла пожежа", - уточнив ситуацію о 2.47 начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Ще за дві хвилини він додав: "Надійшла інформація про постраждалого чоловіка. Отримав поранення склом, госпіталізований до медичної установи".

Читайте також: Війська РФ обстрілювали Харків та область: за добу — четверо постраждалих та один загиблий, є пошкодження та руйнування

"На цю хвилину маємо чотирьох постраждалих від терористичного нічного обстрілу Харкова" - повідомив о третій годині ночі Ігор Терехов.

"Екстрена медична допомога отримала ще три звернення із гострою реакцією на стрес", - уточнив цю інформацію Олег Синєгубов.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 28 жовтня, росіяни влучили КАБом по дев′ятиповерхівці в Холодногірському районі Харкова, на місці влучання зафіксовані пожежа та часткове руйнування.