UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Харкові ракета влучила поруч із медустановою, щонайменше одна людина постраждала

У кількох корпусах лікарні вибиті сотні вікон.

Сьогодні, 27 квітня, о 1.07 Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив про влучання, що сталося під час ракетної атаки на місто, котра завершилася кілька хвилин тому.

"Прилетіло поряд з медичним закладом. На даний момент без постраждалих - у медустанові повилітали шибки. Але це попередня інформація", - написав він у Telegram.

Читайте також: Росіяни вдарили по Дергачах на Харківщині. Більшість постраждалих – діти

Перед тим, о 1.01, знову ж таки у Telegram, начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що окупанти вдарили по Салтівському району Харкова: "На цю хвилину - без постраждалих. Є пошкодження цивільної нежитлової інфраструктури. Деталі зʼясовуємо, триває обстеження".

О 1.23 Олег Синєгубов уточнив, що ракетний удар зафіксували між корпусами цивільної лікувальної установи. 

Близько другої години ночі "Суспільне" повідомило, що принаймні одна пацієнтка медзакладу зазнала поранення внаслідок ракетного удару РФ по Салтівському району Харкова. Це жінка середнього віку. Уламками скла їй посікло голову, медики надають їй допомогу. У кількох корпусах лікарні вибиті сотні вікон.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 27 квітня, близько пів на першу годину ночі у Харкові пролунали вибухи, росіяни обстріляли місто балістикою.