UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Харкові дрони влучили у склад та автомобіль

Виникли пожежі, але минулося без постраждалих.

© Олег Синєгубов/Telegram
© Олег Синєгубов/Telegram

В Харкові під час нічного удару росіян в ніч на вівторок, 13 червня, пошкоджено кілька будівель та автомобіль, однак минулося без постраждалих, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Зокрема він уточнив, що під час нічного удару росіянами по Харкову дронами Shahed пошкоджено фасад будівлі в Київському районі та внаслідок влучання загорівся склад у Салтівському районі міста.

«Також зафіксовано влучання БПЛА в автомобіль. Попередньо, без постраждалих», – зазначив голова ОВА.

Синєгубов додав, що окупанти не припиняють обстрілювати область. Так, впродовж доби внаслідок удару по смт Шевченкове Куп'янського району з РСЗВ "Торнадо" пошкоджено щонайменше дев’ять житлових будинків, газопровід та будівлю магазину. З пораненнями госпіталізовані 33-річний чоловік та 44-річна жінка.

У с. Івашки Богодухівського району обстрілом пошкоджено будівлю елеватора.

Читайте також: ППО збила всі ракети, що рухалися в бік Києва

У ніч на 13 червня росіяни запустили по Україні 14 крилатих ракет Х-101/555. 10 з них було знищено протиповітряною обороною. Також росіяни завдали авіаційного удару чотирма «шахедами». Один – знищено нашими захисниками.

Зокрема кілька ракет вдарили по Кривому Рогу, де влучили в цивільні об’єкти, зокрема й у п’ятиповерховий житловий будинок. Наразі відомо про трьох загиблих та 32 поранених мирних жителів. Під завалами ще є люди.