UA / RU
Підтримати ZN.ua

У двох селах Донеччини вводять 20-годинну комендантську годину

Перебувати на вулиці можна буде лише з 11 до 15.

Донецька область. Серпень 2024 року

Донецька область. Серпень 2024 року

Ще в двох населених пунктах Донецької області впровадять 20-годинну комендантську годину, повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації вадим Філашкін.

Мова йде про села Курахівка та Гірник Курахівської територіальної громади. Там комендантську годину планують впровадити на період із 15:00 до 11:00.

Водночас у трьох містах Донеччини – Мирнограді, Селидовому і Новогродівці – такий режим комендантської години вже діє.

«Ситуація на фронті дуже складна і цілком імовірно, що комендантську годину посилюватимемо і в інших населених пунктах», - зазначив Філашкін.

Читайте також: На Донеччині росіяни окупували три населених пункти і наблизилися до захоплення четвертого – оглядач оцінив шанси втримати Покровськ: карта

Зазначимо, що місто Курахове Донецької області наразі знаходиться приблизно за 10 кілометрів від лінії фронту. Місто уже зазнало суттєвих руйнувань через обстріли, але жителі в ньому ще залишаються.

Водночас чи не найгірша ситуація зараз біля Покровська. На разі в місті залишаються ще понад 50 тисяч людей, однак місцева влада закликає їх евакуюватись. Кажуть, що максимум на втечу залишилось два тижні.