UA / RU
Підтримати ZN.ua

У день свого свята російські моряки відбивають атаку БПЛА та морських дронів – Міноборони РФ

На півострові чули звуки вибухів.

Уночі 30 жовтня мешканці Севастополя в тимчасово окупованому Криму чули звуки вибухів. Російські загарбники заявили, що відбивають атаку безпілотників та морських дронів. Зазначимо, сьогодні в РФ відзначають день моряка-надводника.

Керівник російської окупаційної адміністрації Севастополя Міхаіл Развожаєв у своєму Telegram-каналі написав, що гучні звуки – це робота протиповітряної оборони Чорноморського флоту, який над акваторією моря відбиває атаку БПЛА.

Читайте також: У Севастополі пролунав потужний вибух: повітряну тривогу не оголосили

Натомість у Міноборони Росії в коментарі російським пропагандистським ЗМІ заявили, що під час комплексу протимінних і протидиверсійних заходів на зовнішньому рейді Севастопольської бухти знищили два українські безекіпажні надводні дрони.

Читайте також: У СБУ показали, який вигляд має "Морський малюк" — український надводний дрон

Російські загарбники не надали підтвердження цих заяв. Наразі офіційних повідомлень від українських військових про атаку БПЛА та морських катерів на Крим немає.

Зазначимо, Міноборони країни-агресорки повідомило, що сьогодні на кораблях і в частинах Військово-Морського Флоту Росії своє професійне свято відзначають моряки-надводники.

Читайте також: Українські сили завдали удару по аеродрому "Саки" в окупованому Криму – ЗМІ

Нагадаємо, у ніч із 28 на 29 жовтня Крим знову атакували безпілотники. Зокрема мешканці Євпаторії та Чорноморського розповіли про вибухи та звуки стрілянини.