UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Чернігові пролунав вибух, місто атакують "шахеди"

Сьогодні, 3 вересня, близько 0.30, у Чернігові пролунав вибух. Про це повідомили кореспонденти "Суспільного". Повітряна тривога, повязана з атакої російських ударних дронів триває у місті та області вже майже дві години - від 22.46  2 вересня.

Ще у 0.17 Повітряні Сили ЗСУ попередили про ворожий БпЛА в районі міста - "Терміново в укриття!"

"В місті працює ППО. Перебувайте в укриттях!!!", написав у 0.35 у Telegram начальник Чернігівської міської військової адміністрації Дмитро Брижинський. Він каже, що у центральній частині міста влучань у будівлі та падіння уламків не зафіксовано.

У 0.37 пабліки повідомили про нові вибухи.

У 0.43 Повітряні Сили сповістили про активність ворожої тактичної авіації на північно-східному та східному напрямках та загрозу застосування авіаційних засобів ураження.

"Су-57 на півночі," - повідомив у 0.48 моніторинговий паблік "Чому тривога | Радар".  - "Загроза керованих авіаракет Х-59/69 для областей, де оголошена тривога".

"Наразі групи "шахедів" спостерігається в Харківській, Сумській та Чернігівській областях рухаються у західному напрямку", - повідомили у 0.52 Повітряні Сили. У 0.59 тут сповістили про загрозу застосування ударних БпЛА у Полтавській області.