UA / RU
Підтримати ZN.ua

У британській розвідці проаналізували удар по російській нафтобазі у Феодосії

Там також розповіли про цілі України в окупованому Криму.

Британська розвідка прокоментувала удар по російській нафтобазі у Феодосії 7 жовтня. У соцмережі X розвідники наголосили, що удари України продовжують погіршувати положення російських військ в окупованому Криму.

"Українські удари продовжують поступово погіршувати російські військові спроможності на Кримському півострові. Цілі, по яких завдали ударів у 2024 році, також охоплювали системи протиповітряної оборони, аеродроми, командні пункти, військово-морські об’єкти, логістичні об’єкти та перетин Керченської протоки", — наголосили у британській розвідці.

Читайте також: Обгорілі резервуари та озера вилитої води: опубліковано фото спаленої нафтобази у Феодосії

Там також нагадали, що по нафтобазі у Феодосії вже завдавали ударів у березні 2024 року. Тоді атаку здійснили за допомогою безпілотників.

Нагадаємо, сили ЗСУ завдали удару по морському нафтовому терміналу в місті Феодосія в ніч на 7 жовтня. Унаслідок атаки пошкоджено п'ять резервуарів з паливом. Пожежа на нафтобазі тривала шість днів. За інформацією ЗМІ, на території цього об'єкту з осені 2022 року стояла система протиповітряної оборони “Панцир-С1”.