UA / RU
Підтримати ZN.ua

Останній активний штурм: у 59-й ОМПБр розповіли про ситуацію на покровському та курахівському напрямках

Цехоцький наголосив, що Покровськ ніхто не збирається здавати. 

Офіцер 59-ї ОМПБр їм. Якова Гандзюка Сергій Цехоцький попередив, що на курахівському та покровському напрямках, де ситуація дуже гаряча, на росіян може чекати несподіванка. Під час телеефіру на каналі "Київ 24" він розповів про це детальніше. 

В районі Покровська триває гаряча фаза боїв. Втім, навіть там окупанти зупиняються, хоча, зважаючи на свою чисельність та швидше відновлення резервів, вони можуть просуватися вперед. За словами Цехоцького, на позиціях його бригади в цьому районі минулої доби було два десятки штурмів, а вночі — ще чотири. Усі відбили. 

Курахівський напрямок теж гарячий, продовжив він. 

"І це може бути отим переломним моментом у цій війні, коли ворога тут може чекати велика несподіванка… Це може бути останній активний штурм фюрера в цій війні, з такими просуваннями. Покровськ ніхто не збирається здавати", — підкреслив він.

Читайте також: Наступ росіян на Селидове може загальмувати їх наступ на Покровськ — Коваленко

Що стоїть за важкими боями на покровському напрямку? Нестача зброї, людей, проблеми з фортифікаціями, необдумані дії командування чи все вищеперелічене разом? Про це — у статті Віталія Кононученка "Битва за Покровськ. Чи стане Донбас українським Верденом?".