UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЦНС: Росіяни зареєстрували законопроект "Про духовно-моральне та патріотичне виховання в Херсонській області"

Залучати планують до "духовно-морального та патріотичного виховання" насамперед воєнних злочинців.

Росіяни планують на законодавчому рівні затвердити способи примусового "патріотичного виховання" дітей та молоді на тимчасово окупованій Херсонщині. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Для цього місцеві колаборанти зареєстрували у місцевій так званій думі законопроект "Про духовно-моральне та патріотичне виховання в Херсонській області", – зазначили у відомстві.

Передбачає він, кажуть у ЦНС, вкорінення "русского міру" в головах мешканців «нових» регіонів, знищених і випалених російськими військами.

Читайте також: Росіяни розсилають українцям на окупованих територіях SMS із закликом вступати до лав окупаційної армії — ЦНС

"Законотворці-зрадники знову спекулюють протиставленням впливу вільного західного демократичного світу на русского человека. Залучати планують до “духовно-морального та патріотичного виховання” насамперед воєнних злочинців,  яких окупанти називають героями "СВО" та московських попів, яких відряджають на тимчасово окуповані території з РФ", – додали у Центрі Нацспротиву.

Раніше Центр національного спротиву повідомляв, що у Кремлі відзначать вчителів, які зрадили Україну та своєю діяльністю намагаються утвердити "руский мір" на тимчасово окупованих територіях.