UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЦНС: На окуповану територію Луганщини росіяни завезли праворадикалів з Італії

Вони, зокрема, виступали від імені "народу Італії" щодо підтримки дій РФ.

Пропаганда Російської Федерації має намір переконати своїх жертв у міжнародній підтримці антилюдської політики Москви. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Для цього на тимчасово окуповані території пропаганда звозить різноманітних маргіналів з Заходу – агентів свого впливу. Цього разу до Луганська прибув фашист та ультрас клубу "Луккезе" (нижчий дивізіон італійського футболу) Андреа Пальмері разом зі своїми "колегами" (Лоренцо Берті й Антоніо Гардільяно). Італійські провінційні праворадикали виступали від імені "народу Італії" щодо підтримки дій РФ, а також мали зустріч з аматорськими гравцями фейкової луганської "Зорі", яким передали амуніцію для гри в футбол", – йдеться у дописі.

У ЦНС наголосили, що це і є реалії “русского міра”: розв’язати війну, знищити в регіоні спорт, футбольну команду, а потім під гаслом денацифікації звозити в регіон фашистів, аби ті подарували аматорам м’яч та бутси. 

Читайте також: Росія на окупованих українських територіях посилює антизахідну риторику у річницю ядерного бомбардування Японії – ЦНС

Раніше Центр національного спротиву заявляв, що гауляйтери тимчасово окупованих українських територій "відзвітували" про збільшення темпів виявлення "безгосподарчого майна", тобто такого, чиї власники виїхали з окупації. Пізніше вони таке майно конфісковують