UA / RU
Підтримати ZN.ua

Тривога тривала понад три години, але всі дрони, що летіли на Київ, збила ППО – КМВА

Щоправда, оголошення нової повітряної тривоги не виключено.

Усі дрони, які росіяни цієї ночі запустили на Київ, збили сили протиповітряної оборони, повідомив очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко. За його словами, даних про руйнування та постраждалих не надходило.

«Сьогодні вночі російська армія намагалася вразити столицю України безпілотними літальними апаратами. На Київ дрони заходили з різних напрямків. Повітряна тривога у столиці тривала понад три години. Силами та засобами ППО усі ворожі БпЛА, які загрожували столиці, було знешкоджено! Інформація щодо руйнувань чи постраждалих не надходила», – повідомив Попко.

Читайте також: Атака дронів-камікадзе Кривого Рогу: двоє людей постраждали, є руйнування

За його словами, у Київській області продовжується бойова робота сил ППО, які намагаються ліквідувати решту безпілотників. Тому повторне оголошення повітряної тривоги в столиці не виключене. Попко також повідомив, що це п'ята повітряна атака на Київ з початку жовтня.

Зазначимо, що близько 4:40 до 5:08 моніторингові пабліки та ЗМІ повідомляли про вибухи в Києві. Згодом міський голова Віталій Кличко повідомляв, що у столиці працює ППО.

Напередодні, 10 жовтня, близько 1:50, на тлі атаки «шахедів» у Київській області пролунали вибухи. Згодом через напад російських ударних дронів гучно було у Кіровоградській, Черкаській та Полтавській областях.