UA / RU
Підтримати ZN.ua

Третя поспіль атака дронів на Київ обійшлася без жертв - КМВА

Є двоє постраждалих, один з них госпіталізований.

Ударні дрони росіян знову намагалися вразити інфраструктуру міста і житлові будинки. Про це повідомила Київська міська військова адміністрація, інформуючи про третій поспіль повітряний удар дронами по столиці.

В КМВА кажуть, що один з російських дронів наробив лиха в Соломʼянському районі Києва. Там, в багатоповерховому житловому будинку виникло загорання на верхніх поверхах, в трьох квартирах часткове руйнування стін та ще у трьох - вибиті вікна. За попередніми даними, двоє постраждалих із забоями мʼяких тканин та різаними ранами, один з них госпіталізований.

Читайте також: Чернігівській та Сумській областям загрожувала балістика, росіяни імітували ракетну атаку на Київ та область

У Дарницькому районі, внаслідок падіння уламків дрона, виникла пожежа у двоповерховому приватному будинку. Без постраждалих. В Голосіївському районі падіння уламку без руйнувань та постраждалих. Інформація оновлюється і уточнюється.

"Пошкоджені будівлі ми відновимо. Тож найважливіше, що цей удар Київ пережив без жертв", - зауважив начальник КМВА Сергій Попко.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 22 грудня, внаслідок роботи ППО по ворожих БпЛА у Солом’янському районі Києва уламки влучили в багатоповерховий житловий будинок, виникла пожежа.