UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сирський та Каволі обговорили потреби Збройних сил України

"Плануємо напрямки співпраці на 2024-2025".

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський у межах переговорів з Верховним головнокомандувачем Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі, Командувачем збройних сил США в Європі генералом Крістофером Каволі підняв питання потреб українських Сил оборони. Про це він написав у своєму Facebook.

"Плануємо напрямки співпраці на 2024-2025. Ретельне планування за підтримки західних партнерів критично необхідне для знекровлення ворога. Мав розмову з Верховним головнокомандувачем Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі, Командувачем збройних сил США в Європі генералом Крістофером Каволі, подякував за надану військову допомогу та озвучив наші основні потреби, зокрема щодо засобів дальнього ураження та боєприпасів до них. Окремо обговорили питання посилення нашого ППО. Захист наших міст та критичної інфраструктури — важливий пріоритет", – йдеться у дописі.

Читайте також: Зеленський про ціну війни для РФ: "Останніми тижнями вони витрачають по 1000 людей на день"

Раніше головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський заявляв, що на сіверському, покровському, харківському та куп‘янському напрямках тривають бої різної інтенсивності. Російські окупаційні війська ціною значних втрат мають незначний успіх.