UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сирський про ситуацію на бахмутському напрямку: «Наші воїни просуваються вперед, ворог втрачає позиції»

Командувач Сухопутних військ показав відео з Бахмута.

Українські військові продовжують просуватися вперед на бахмутському напрямку, повідомив командувач Сухопутних військ Збройних Сил України Олександр Сирський. Він зазначив, що ворог втрачає свої позиції.

«Сили оборони продовжують оборонну операцію на бахмутському напрямку. Наші воїни просуваються вперед, ворог втрачає позиції на флангах», – написав Сирський у Telegram.

Він також опублікував відео з Бахмута та навів дані британської розвідки, згідно з якими Росія втрачала по солдату за кожні 48 см територій міста.

Читайте також: Боєць Нацгвардії розповів про бої за Бахмут: Росія втратила ініціативу, але просування Сил оборони відбувається дуже складно

Напередодні речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий повідомив, що українські захисники на бахмутському напрямку на флангах пройшли від 250 до 700 метрів та посунули ворога. При цьому військові задали ворогу втрат – 66 окупантів ліквідували, 83 дістали поранень, троє потрапили до полону.

Також за словами Череватого, ЗСУ на бахмутському напрямку користуються тим, що війська РФ перегруповуються, змінюють свої підрозділи, і там, де є можливість, контратакують окупантів.