UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сирський показав, як українська сторона нищить ворожі БПЛА під Бахмутом

Російські військові нервують, адже час грає проти них, зауважив воєначальник. 

Командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський розповів, що в районі Бахмута ворог нервує, позаяк відчуває нестачу живої сили. На своєму Telegram-каналі він розповів та показав відео, як за цей тиждень сили ППО на цьому напрямку знищили дев'ять російських дронів - 7 БПЛА "Орлан-10" та 2 БПЛА "Зала". 

"В умовах постійного впливу артилерії противника наші воїни навчились взаємодіяти з підрозділами РЕБ, швидко виявляти малорозмірні та малопомітні ворожі БПЛА в повітрі та точно їх вражати, - зазначає воєначальник. - Окрім цього, ППО Сухопутних військ веде активний захист нашої артилерії від ударів ворожих баражуючих боєприпасів типу "Ланцет". 

Сили оборони й далі захищають Бахмут, завдаючи ворогові колосальних втрат. 

"На деяких ділянках ворог помітно нервує, бо час грає проти них, а людського ресурсу для штурмів наших позицій залишається менше", - додав генерал.

Читайте також: РФ наступає в районі Бахмута, але її стримують колосальні втрати — аналітики

Нагадаємо, голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі розповів, що у Бахмуті на сході України знаходяться близько 6 тисяч справжніх вагнерівців та 20-30 тисяч рекрутів. "Вони зазнають величезних втрат", зауважив воєначальник.