UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сили спротиву знищили залізничний міст: Федоров пояснив, у чому його важливість

В окупантів виникають ще більше труднощів із логістикою.

Сили спротиву вщент знищили міст в районі тимчасово окупованого Світлодолинського, що знаходиться неподалік тимчасово захопленого Мелітополя, заявив міський голова Іван Федоров, інформує 24 Канал.

За його словами, по цьому мосту вже не вперше завдавали ударів. Коли росіяни сконцентрували велику кількість будівельників  для відновлення мосту, його було зруйновано ще раз.

Читайте також: Федоров розповів, навіщо окупанти масово завозять росіян до Мелітополя

"Хочу наголосити на тому, що було зроблено вчора – це знищення залізничного мосту поблизу села Світлодолинське Мелітопольського району. Там ворог сконцентрував велику кількість будівельників… Але тепер навіть залишки мосту були зруйновані", - наголосив Федоров.

Він також розповів, що цей міст був на шляху армії РФ до тимчасово окупованих Токмака та Молочанська – населених пунктів, які Росія зараз активно обороняє.

"Саме залізницями ворог найбільше перекидає своє озброєння та боєприпаси до лінії фронту  в Запорізькій області", – додав він.

15 грудня у тимчасово захопленому Мелітополі  український рух опору  підірвав вантажний потяг. Іван Федоров розповів про наслідки підриву.