UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сили ППО збили 17 дронів-камікадзе, які рухались у напрямку Хмельницької області

У Повітряних силах повідомили, що задіяли для збиття безпілотників.

Вночі, 15 вересня, росіяни завдали чергового повітряного удару, запустивши по Україні дрони-камікадзе Shahed-136/131. Повітряні сили повідомили, що наші захисники неба збили всі запущені БпЛА.

«Усього зафіксовано пуски 17 ударних БпЛА, які по різних маршрутах рухались у напрямку Хмельниччини. Усі 17 «шахедів» знищено протиповітряною обороною по маршруту слідування», – зазначили в ПС ЗСУ.

У повітряних силах додали, що аби знищити ворожі цілі залучалась винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи Повітряних Сил та інших складових Сил оборони.

Читайте також: 14 вересня росіяни два рази вдарили по Україні ракетами та запустили по ній 22 «шахеди» – Генштаб

Нагадаємо, о 5.53 офіційний Telegram-канал Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомив про загрозу застосування ворогом ударних БпЛА у Хмельницькій та Чернівецькій областях. Через ту ж саму загрозу повітряну тривогу також оголосили у Черкаській та Вінницькій областях. 

О 6.52 Повітряні сили повідомили про роботу ППО на Хмельниччині. Близько 7.10 місцеві пабліки повідомили про повторні вибухи на Хмельниччині, в районі Старокостянтинова. О 7.40 ПС ЗСУ повідомили про відбій загрози БпЛА.