UA / RU
Підтримати ZN.ua

Понад два десятка людей постраждали під час нічної ракетної атаки на Київ

Декого довелося госпіталізувати в лікарні.

Уночі 13 грудня російські війська вдарили по Києву ракетами. У результаті ворожої атаки щонайменше двадцять три людини отримали поранення. Від падіння уламків по місту загорілися автівки, також є пошкодження в будинках.

Внаслідок нічної ракетної атаки ворога в Дніпровському районі столиці пошкоджений багатоквартирний житловий будинок. Із нього рятувальники евакуювали 15 мешканців, зокрема четверо дітей та двох неходячих, повідомив міський голова Віталій Кличко.

Читайте також: У Повітряних силах пояснили, чому в Києві оголосили повітряну тривогу після вибухів


Також палали автівки в дворі цього будинку. Горів і приватний будинок у Дніпровському районі та уламок ракети, який впав на відкритій території в Деснянському районі.

Сталася пожежа також і в приватному будинку в Дарницькому районі столиці.
Постраждало і приміщення дитячої лікарні в Дніпровському районі. Там вибило шибки та пошкодило центральний вхід закладу.

Постраждали щонайменше 23 людини. із 11 госпіталізовані в лікарні столиці, а 12 отримали допомогу медиків на місці. Всі постраждалі – з Дніпровського району міста.

Нагадаємо, під час російської атаки 11 грудня українська ППО знищила 18 ударних безпілотників та вісім балістичних ракет.