UA / RU
Підтримати ZN.ua

Щонайменше дев'ятеро поранених після влучання ракети в цивільний об'єкт у Харкові

Росіяни поцілили ракетами в готель, де зокрема були іноземні журналісти.

Під час ракетної атаки увечері 10 січня у Харкові постраждали щонайменше дев'ятеро людей. Їм надають допомогу медики.

За попередньою інформацією очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова, російські війська влучили із зенітно-ракетного комплексу С-300 у Київський район міста. Удар прийшовся по цивільному об'єкту. На місці події також горять автомобілі.

Читайте також: Defense Express: Північнокорейську балістику росіяни використовували проти України двічі. Ракети впали у Запорізькій та Харківській областях

Ґвара Медіа

Працівники екстрених служб працюють над усуненням наслідків ворожої атаки.

Пізніше керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков повідомив, що з території Білгородської області росіяни запустили дві ракети з комплексу С-300 по готелю. Унаслідок цього постраждали щонайменше десятеро людей, зокрема двоє іноземних журналістів.

На момент ворожої атаки в готелі знаходилося 30 людей. Одна з ракет влучила у будівлю, спричинивши руйнування, а друга впала за декілька метрів від входу. Медики надають допомогу постраждалим, двоє знаходяться у середньому та важкому стані.

Нагадаємо, медичний корпус та будівля їдальні дитячого лікувального оздоровчого центру в Харкові повністю зруйновані внаслідок російського ракетного удару по місту.