UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Шахеди" летять до Київщини, у столичному регіоні оголосили повітряну тривогу: карта

В небі над Україною фіксують до 40 "шахедів".

Сьогодні, 29 серпня у 0.15 у Київській області оголосили повітряну тривогу. Столичний регіон атакують ударні безпілотники росіян. Станом на цей час через атаку "шахедів" повітряна тривога охопила вже 11 регіонів у східній частині України.

"Перші "шахеди" за декілька км від Київщини", - повідомив о 1.17 паблік "Київ Головне".

Читайте також: Вночі Київ знову зазнав комбінованого удару

У 0.32 Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило про рух "шахедів" з Чернігівщини на Київщину - "Напрямок - Бориспільський район".

У 0.38 паблік "Київ Головне" поінформував про 13 "шахедів" в бік Київської області і опублікував приблизну карту поточного нальоту.

київщина2908.jpg (383 KB)

"Близько 55 "шахедів"/"гербер" на данний момент в повітряному просторі України, скоро буде тривога в Києві", - поінформував у 0.43 телеграм-канал "Радник".

"Станом на зараз шахеди в районах Білої Церкви та Переяслава", - пише паблік "Реальний Київ | Украина" о 1.07. - "Багато "шахедів" на Чернігівщині, частина з району Прилук летить на Київщину, ще й нові залітають. Загалом по країні до 40 "шахедів" і продовжують заходити нові".

Раніше повідомлялося, що вчора, 28 серпня, росіяни скинули керовану авіаційну бомбу на центральну частину Куп’янська. Було пошкоджено приміщення міської адміністрації, кількість постраждалих сягнула восьми.