UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни повністю знищили Кліщіївку: Відео зі звільненого села

Росіяни повністю знищили Кліщіївку на Донеччині, яку нещодавно звільнили Сили оборони України. Військові 5 ОШБр Сухопутних військ ЗСУ показали відео зі зруйнованого села.

«Кліщіївка – знищене окупантами селище, мов рани на тілі нашої країни. Скільки таких ран отримала Україна  важко сказати. Ворог не шкодує снарядів знищуючи наші міста та села, все те, що близьке і рідне  нам – Українцям! Але ЗСУ, крок за кроком звільняють  від окупантів нашу землю, і дуже скоро рани на тілі нашої країни загояться, а ворога буде знищено!», – підписали воїни відео.

Читайте також: Українські бійці показали, як звільняли Кліщіївку від окупантів

Раніше командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський 18 вересня заявив, що Кліщіївка (7 км на південний захід від Бахмута) та Андріївка (10 км на південний захід від Бахмута) є важливими елементами російської оборонної лінії Бахмут-Горлівка, яку українські війська прорвали.

Своєю чергою речник Східної групи військ капітан Ілля Євлаш заявив, що звільнення  Кліщіївки дозволить українським силам контролювати російські наземні лінії зв’язку (GLOCs), які постачають російське угруповання сил у районі Бахмута — ймовірно, маючи на увазі здатність українських військ встановити управління вогнем на трасі Т0513 Бахмут-Горлівка.