UA / RU
Підтримати ZN.ua

Російські загарбники обстріляли Херсон з артилерії - є загиблі

Херсонщина піддається масованим обстрілам щоденно

Російські окупаційні війська знову обстріляли з артилерії Херсон - місто перебуває під обстрілами щоденно. Під ударом опинились житлові будинки у Центральному районі.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Читайте також: Минулої доби росіяни вдарили по житлових кварталах Херсонщини – в ОВА розповіли про загиблих та постраждалих

"На жаль, - написав він, - внаслідок ворожої атаки загинула 74-річна жінка. Вона дістала смертельні поранення. Висловлюю співчуття рідним загиблої.
Поранення дістала 54-річна херсонка. В неї - вибухова травма та контузія. Медики надали їй допомогу на місці. Від госпіталізації потерпіла відмовилась".

Пізніше стало відомо, що внаслідок ворожого удару у Центральному районі загинула 50–річна жінка. Від отриманих поранень вона загинула на місці. 
Поранення дістав також 61-річний чоловік, котрий під час обстрілу знаходився на вулиці. В нього - вибухова травма, контузія, а також уламкове поранення ноги. Каретою «швидкої» потерпілого доправили до лікарні для надання медичної допомоги.

Внаслідок прильоту у житловий будинок травмувалась 13-річна дитина. Хлопчик дістав вибухову та черепно-мозкову травми, а також уламкове поранення ноги. Лікарі надали йому допомогу на місці. Від госпіталізації батьки відмовились.

Читайте також: Херсонщина: через російську агресію загинули троє людей та ще семеро дістали поранення, серед постраждалих — дитина

Нагадаємо, тільки за добу 26 жовтня окупанти з артилерії та авіації обстріляли 18 міст і сіл Херсонщини. Снаряди РФ влучили в житлові квартали, пошкоджено 23 приватні житлові будинки, газопровід та автомобіль. Унаслідок терористичних дій загарбників двоє людей загинули та ще вісім жителів дістали поранення.