UA / RU
Підтримати ZN.ua

Російські ракети влучили в готель у Харкові. Серед постраждалих іноземці

На момент атаки в готелі було декілька десятків людей.

У результаті ракетного удару по Київському району Харкова 10 січня постраждали щонайменше десятеро людей, зокрема двоє іноземних журналістів.

На момент ворожої атаки в готелі знаходилося 30 людей. Одна з ракет влучила у будівлю, спричинивши руйнування, а друга впала за декілька метрів від входу. Їх випустили з території Білгородської області РФ, повідомив керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков.

Читайте також: Defense Express: Північнокорейську балістику росіяни використовували проти України двічі. Ракети впали у Запорізькій та Харківській областях

За його інформацією, серед поранених громадянка Туреччини і громадянин Грузії, які є представниками турецького ЗМІ.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов згодом уточнив, що кількість постраждалих зросла 11 людей, із них четверо чоловіків віком від 31 до 38 років, семеро жінок у віці від 23 до 71 року. Дев'ятьох потерпілих доставили до медзакладів. Наразі один із постраждалих – 35-річний чоловік – перебуває у важкому стані, вісім пацієнтів – у середньому та легкому, двом – надали допомогу на місці.

Також працівники ДСНС продовжують гасити пожежу.

Нагадаємо, медичний корпус та будівля їдальні дитячого лікувального оздоровчого центру в Харкові повністю зруйновані внаслідок російського ракетного удару по місту.