UA / RU
Підтримати ZN.ua

Російська армія намагається обійти Покровськ та вдарити по флангах

Окупанти прагнуть знищити інфраструктуру міста.

Російські окупаційні війська намагаються обійти місто Покровськ Донецької області та вдарити по флангах, де вони зосередили  найбільш потужну силу, розповів офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький у коментарі "Еспресо".

"Зараз противник націлився на знищення інфраструктури Покровська, руйнуючи шляхопроводи. У загарбника завжди була така тактика ведення війни знищити, а потім намагатися туди увійти", - наголосив він.

Читайте також: Росіяни знищили міст у Покровську

Військовий зазначив, що армія РФ регулярно проводить розвідку на всіх ділянках фронту, щоб знайти слабкі місця в обороні ЗСУ. Російські малі піхотні групи намагаються прорвати оборону українських військових. 

Напередодні британська розвідка повідомляла, що війська РФ поступово просуваються на південний схід від Покровська. Однак у напрямку самого міста за минулий тиждень вони успіхів не мали.

Про те, що відбувається на цій ділянці фронту, читайте в статті Віталія Кононученка "Битва за Донбас: довгоочікувана стабілізація чи черговий виток протистояння?".