UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни звозять на окуповані території “активістів” кремлівських молодіжних рухів для допомоги з псевдовиборами — ЦНС

“Активісти” допомагатимуть з фальсифікацією “результатів голосування”. 

Російські загарбники готуються до фейкових виборів на тимчасово окупованих територіях України. Зокрема, росіяни звозять “активістів” кремлівських молодіжних рухів для допомоги у фальсифікації “результатів” псевдоголосування. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За даними ЦНС, “активісти” з руху “Движение первых”, звезені з Росії й розбавлені місцевими посіпаками загарбників будуть організовувати “голосування за місцем проживання” — імітувати “виборчий процес” зі скриньками серед порожніх будинків в оточенні військових РФ.

Крім того, “активістів” будуть залучати до ролі “наглядачів” на “виборчих дільницях”, де вони також відповідатимуть за фальсифікацію “явки” та завчасно визначені “результати голосування”.

Читайте також: У ЄС назвали плани РФ провести "вибори" на окупованих територіях України черговим порушенням міжнародного права

Попри український наступ, у Кремлі готуються до “виборів” на окупованих територіях на півдні та сході України. Цілі російського керівництва не обмежуються лише прагненням сформувати вертикаль влади за російським лекалом, вони набагато ширші. Про мотиви Кремля – у статті Володимира Кравченка «Навіщо Путіну «вибори» на окупованих територіях України».