UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни знову обстріляли Херсон і Берислав, є постраждалі

У Херсоні снаряд влучив поблизу церкви.

Війська РФ вкотре обстріляли Херсон і Берислав, поранено чотирьох людей, повідомляє у Telegram Херсонська обласна військова адміністрація.

Під удар потрапив Берислав. Тут травми середнього ступеня важкості отримав 72-річний чоловік. У Херсоні влучання було поблизу церкви. За інформацією Херсонської міської військової адміністрації, внаслідок ворожої атаки на обласний центр три жінки 1940,1941,1948 років народження отримали травми різного ступеня тяжкості. Загинув собака. Пошкоджено будівлю та автівку.

Пізніше стало відомо, що окупанти вдарили по селищу Кіндийка: поранення дістала 11-річна дівчинка. Раніше через обстріл селища постраждали три літніх жінки. 

Читайте також: Війська РФ обстріляли з артилерії Херсонську область: пошкоджено підприємство, є поранена

Як повідомлялося, сьогодні вночі росіяни неодноразово обстрілювали Херсон та деокуповану частину області, поранено десятки людей, зокрема й дев’ятимісячне немовля. Під вогнем окупантів були житлові квартали обласного центру. Пошкоджені будинки, автівки, газорозподільчі мережі. Деякі снаряди не розірвалися. Їх ліквідовували рятувальники.
Серед постраждалих – 33-річний медик Червоного Хреста, його госпіталізували з вибуховою травмою і контузією. Декілька херсонців отримали гостру реакцію на стрес, їх довелося забрати до лікарні. На місці медики надали допомогу двом чоловікам. Під ворожими обстрілами був і Станіслав.