UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни знову гатили по населених пунктах Донеччини. Є поранені мирні мешканці

В ОВА повідомили про наслідки ворожих обстрілів.

Протягом минулої доби росіяни обстріляли населені пункти Донецької області на чотирьох напрямках, повідомив очільник ОВА Павло Кириленко. Внаслідок ворожих обстрілів є постраждалі мирні мешканці.

«Напередодні ввечері росіяни завдали ракетного удару по Дружківці – пошкоджено сім багатоповерхівок. Крім того, вночі ворог обстріляв Краматорськ – пошкодив два будинки та тролейбусні лінії», – зазначив Кириленко.

На волноваському напрямку окупанти завдали авіаудару по Вугледару. У Новоукраїнці внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено чотири будинки. Ворог гатив по селу з артилерії, «Градів» та мінометів.

На донецькому напрямку росіяни своїми обстрілами пошкодили 4-поверховий будинок у Кураховому. Під обстрілами також перебували Курахівка та Гірник. Зафіксовано обстріли Мар'їнки та Максимільянівки.

На горлівському напрямку в Костянтинівці одна людина отримала поранення. Там також пошкоджено 32 приватні будинки, дві багатоповерхівки, дві крамниці та два газогони. На території громади також пошкоджено будинок у Миколаївці та складські приміщення у Новомарковому.

На лисичанському напрямку ворог зруйнував один будинок у Ямполі, ще один пошкодив у Зарічному Лиманської громади.

«Всього за добу росіяни поранили 4 жителів Донеччини», – додав Кириленко.

Читайте також: Війська РФ обстріляли село в Донецькій області: є загиблі та поранені

Протягом доби, 11 травня, на Донеччині під ударом ворога опинилися населені пункти на чотирьох напрямках. Всього за добу росіяни вбили одного жителя Донеччини, поранили ще 12.