UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни збільшили кількість ракетоносіїв у Чорному морі - ВМС

В Азовському та Середземному морях - без змін.

Станом на шосту ранку 27 вересня росіяни збільшили кількість своїх ракетоносіїв у Чорному морі. Про це повідомив офіційний Telegram-канал Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Тут кажуть, що нині в Чорному морі перебуває три ворожих кораблі, два з яких є носіями крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до восьми ракет. Вчора о цій порі тут був лише один корабель, що міг нести до чотирьох "Калібрів". 

Читайте також: Під час нічної атаки дронів військові моряки збили три"шахеда"

В Азовському морі ворожі кораблі, як і раніше, відсутні. 

У Середземному морі ситуація не змінилася. Тут нині зафіксовано один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 16 ракет.

У Військово-Морських Силах також інформують, що протягом минулої доби в інтересах РФ прохід Керченською протокою до Чорного моря здійснили шість суден, чотири із них продовжили рух у напрямку протоки Босфор. У зворотньому напрямку, до Азовського моря, зафіксовано два судна, одне з яких рухалось з протоки Босфор.

Раніше повідомлялося, що 14 вересня росіяни вивели в Чорне море небувало велику кількість бойових кораблів, серед котрих було багато ракетоносіїв.