UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни завдали серію ракетних ударів по Харківському регіону – у прокуратурі розповіли про наслідки

У Харкові та Чугуєві постраждали 11 мирних людей, серед яких чотирирічна дитина.

Під час ракетних ударів по Харківщині, що їх росіяни завдали у ніч проти 25 серпня, постраждали 11 мирних людей, серед яких чотирирічна дитина. Про це повідомила у Telegram Харківська обласна прокуратура.

За даними слідства, 25 серпня близько 4:05 збройні сили РФ завдали серію ракетних ударів по Харківському регіону.

Два влучання зафіксовано по Харкову. У Слобідському районі міста пошкоджено та зруйновано житлові будинки. Постраждали сім людей, у двох з них поранення, у пʼятьох — гостра реакція на стрес.

Читайте також: Сім постраждалих та пожежа у приватному секторі - місцева влада інформує про наслідки удару по Харківщині

В Індустріальному районі зафіксовано влучання у промисловій зоні. Без постраждалих.

Про перебіг та наслідки ракетних ударів розповів речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

У м. Чугуїв ворожа ракета влучила у господарчу споруду на території приватної житлової забудови. Поранення та гостру реакцію на стрес отримали четверо мирних мешканців, серед яких 4-річний хлопчик. Також було відомо про постраждалу 14-річну дівчину, проте, на щастя, під час огляду медичними працівниками її діагноз не підтвердився.

За попередніми даними, для обстрілів ворог використав авіаційні ракети типу Х-59.

Читайте також: В ніч проти 25 серпня росіяни застосували проти України два "Іскандера", шість авіаракет та дев'ять "шахедів" - ППО збила лише вісім дронів

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовими.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 25 серпня, близько четвертої ранку у Харкові пролунали потужні вибухи та спалахнула пожежа.