UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни атакували ракетами Миколаїв: кількість постраждалих зросла до шести

Наслідки атаки уточнюються.

© ДСНС України
© ДСНС
© ДСНС України

Російські війська у середу, 15 травня, завдали ракетних ударів по місту Миколаїв. У місті, після оголошення Повітряних сил ЗСУ про загрозу застосування росіянами балістичного озброєння, зафіксовано два "прильоти". Є постраждалі, зазначив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у Telegram.

Унаслідок ракетних ударів кількість постраждалих зросла до шістьох. Жителі перебувають у стані середньої тяжкості. Лікарі надали їм допомогу амбулаторно.

За інформацією ДСНС, після ракетного удару в одному з районів міста спалахнула пожежа на території СТО, зокрема загорілися припарковані поруч автомобілі та будівля. Рятувальники загасили пожежу.

Читайте також: В Одеській та Миколаївській областях пролунали вибухи, південь України атакували "шахеди"

Окупаційні війська останнім часом посилили обстріли балістичними ракетами південних областей України. Зокрема, йдеться про Одеську та Миколаївську області.

На початку травня армія РФ випустила ракету повітряного базування Х-59 у напрямку Миколаївської області. Унаслідок збиття уламки ракети пошкодили транспортну інфраструктуру. На щастя, люди не постраждали.