UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни запустили ракету по селу в Запорізькій області. Близько 10 людей постраждали

В ОВА розповіли про обстріли області протягом минулої доби.

Росіяни вдарили по селищу Зарічне Запорізької області, внаслідок чого постраждали мирні жителі. Про це повідомив очільник ОВА Юрій Малашко, а також розповів, як в області минула доба.

«Окупанти вгатили ракетою по Зарічному. Внаслідок ворожої атаки поранено дев’ятьох місцевих жителів – чотирьох чоловіків та п’ятьох жінок. Всім оперативно надано необхідну медичну допомогу», – зазначив Малашко.

Загалом, за його словами, минулої доби росіяни 126 разів обстріляли 26 міст та сіл Запорізької області. Зокрема, 102 рази ворог вгатив з артилерії по території Оріхова, Новоандріївки, Новоданилівки, Малинівки, Преображенки, Левадного, Полтавки, Лугівського, Роботиного, Степового, П'ятихаток, Плавнів, Приморського та інших населених пунктів на лінії вогню.

Читайте також: "Іскандери" та "Калібри" атакували Запорізьку, Кіровоградську та Дніпропетровську області, у Дніпрі та Кривому Розі пролунали вибухи

Ще 22 атаки дронами окупанти здійснили по Гуляйполю, Новодарівці, Ольгівському, Червоному, Білогір'ю, Малій Токмачці, Левадному, Полтавці, Лугівському та Малим Щербакам. З РСЗВ ворог вдарив по Степногірську.

«Надійшло 43 повідомлення про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури», – додав Малашко.

Нагадаємо, Служба безпеки України затримала агента ФСБ РФ, який у жовтні цього року влаштувався до Запорізької ОВА, аби передавати ворогу інформацію про ЗСУ на південному напрямку. Зрадником виявився житель Запоріжжя.