UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни атакували "Калібрами" Одесу, Миколаєв та Херсон

В Одесі пролунали гучні вибухи.

Сьогодні, 18 липня, о 3.48 офіційний Telegram-канал Командування Повітряних Сил Збройних Сил України повідомив про ракетну небезпеку для Херсонської та Миколаївської областей. Залишатися в укриттях тут закликали і мешканців Одеського регіону. 

За кілька хвилин до того моніторингові пабліки повідомили що росіяни запустили крилаті ракети "Калібр" в бік українського півдня. За попередньою інформацією в бік Одещини летить сім ракет.

Пабліки також повідомляють про небезпеку для для Одеси, Чорноморська та Коблево.

Читайте також: "Шахеди" росіян атакували Миколаїв, Одесу та Херсон

Близько четвертої ранку в Одесі прогриміли гучні вибухи, лунала інтенсивна стрілянина. За попередніми даними у місті впали уламки повітряних цілей. Чекаємо на офіційну інформацію. Також повідомляється про дві збиті ракети.

О 4.10  для Миколаївської та Херсонської областей пролунав відбій повітряної тривоги. Ще за дві хвилини її скасували і для Одещини.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 18 липня, близько другої години ночі росіяни атакували Одесу безпілотниками. Ворог запускав дрони кількома хвилями, на Одесу та область летіли п′ять груп "шахедів". Було збито кілька ворожих дронів.