UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни запустили дрони в бік України. Повітряні сили спрогнозували час підльоту

Громадян закликають реагувати на тривоги в разі їх оголошення.

Російські війська продовжують атакувати територію України з використанням дронів-камікадзе Shahed іранського виробництва. Повітряні сили Збройних Сил України вкотре зафіксували виліт ворожих безпілотників у напрямку нашої держави ввечері четверга, 29 червня, про що повідомили в Telegram.

За даними наших військових, росіяни здійснили запуск "Шахедів" з району міста Приморсько-Ахтарськ, розташованого на узбережжі Азовського моря в РФ.

"Орієнтовний час входження в повітряний простір України – близько першої години. При оголошенні повітряної тривоги – прямуйте в укриття", – додали в ПС ЗСУ.

Читайте також: В ОК "Південь" заявили, що спостерігаються ознаки ймовірної підготовки РФ до нових ракетних ударів

Станом на 23:25 тривоги через повітряні загрози в регіонах нашої держави не оголошені, за винятком тимчасово окупованих Луганської області та Криму.

Окупанти також спрямовували ударні БпЛА Shahed по українській території в ніч на 28 червня. Тоді, зокрема, захисники з повітряного командування "Схід" збили два ворожі "Шахеди" над Дніпропетровською областю. Ще два дрони-камікадзе Росії поцілили в порожнє складське приміщення в Черкаській області.