UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни захопили ще одне село на Донеччині, вони продовжують розширювати очеретинський виступ: карта

На покровському напрямку агресори мають просування ще на двох ділянках фронту.

У Донецькій області, на покровському напрямку, в районі Очеретиного росіяни окупували село Вовче. Про це повідомив український інформаційний ресурс DeepState, який нещодавно оновив свої інтерактивні карти.

Дослідники також фіксують просування ворога на ще кількох ділянках покровського напрямку – біля Желанного (далі на захід від Вовчого) та в Яснобродівці.

вовче2607.jpg (58 KB)

У своєму вечірньому зведенні Генштаб ЗСУ повідомив, що станом на 22.00 26 липня росіяни все ще продовжують штурмувати Яснобродівку, а також атакують біля Новоолександрівки, Воздвиженки, Новоселівки Першої. Загалом триває майже половина з 30 штурмів, зафіксованих від початку доби на покровському напрямку. На цій ділянці фронту ворог атакує найбільш інтенсивно.

Читайте також: Військовий розповів про просування росіян на покровському напрямку

У Генштабі кажуть, що за спроби просуватися на покровському напрямку окупанти платять високу ціну. Їхні втрати тут від початку доби тут становлять 187 осіб вбитими та пораненими. Знищено три танки, гармату, дві бронемашини, 14 одиниць автомобільної техніки та два мотоцикли. Серед пошкодженої техніки ворога - САУ 2С1, дві бойових броньованих машини та вісім автомобілів.

Раніше повідомлялося, що на покровському напрямку військовослужбовцям 31-ї окремої механізованої бригади ЗСУ в ніч на 25 липня вдалося прорватися з оточення північніше села Прогрес.