UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни за добу втратили понад сорок артсистем

А також 650 одиниць особового складу.

За минулу добу Збройні сили України знищили 15 танків ворога, 44 артилерійські системи та 650 військових окупантів. Загалом втрати особового складу російської армії з початку повномасштабного вторгнення склали близько 442 170 осіб, повідомили вранці 31 березня в Генеральному штабі Збройних сил України.

Загальні бойові втрати противника станом на ранок 31 березня 2024 рок у складають:

В ЗСУ уточнили, що впродовж минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по чотирьох  зенітно-ракетних комплексах та 11 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Зокрема, підрозділами ракетних військ завдано ураження по чотирьох радіолокаційних станціях, одному пункту управління, одному району зосередження особового складу та чотирьох засобах протиповітряної оборони ворога.

Читайте також: Масована повітряна атака на Україну - попередні підсумки від моніторингового пабліку

У ніч на 31 березня росіяни атакували Україну, застосувавши 14 крилатих ракет Х-101/Х-555 та 11 ударних БпЛА типу Shahed, а також вдарили по Україні балістичною ракетою «Іскандер-М» з Криму та керованою авіаційною ракетою Х-59 з ТОТ Запорізької області. Сили протиповітряної оборони знищили 18 повітряних цілей: 9 крилатих ракет Х-101/Х-555 та 9 ударних БпЛА «Shahed-136/131».