UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни вночі вдарили по Дніпропетровщині та поранили людей. Ціла родина в лікарні

Одна з постраждалих у важкому стані.

Вночі росіяни обстріляли Синельниківський район Дніпропетровської області, внаслідок чого постраждали люди. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

«Вночі гучно було у Синельниківському районі. Від ворожої атаки, попередньо, постраждали п’ять людей», – зазначив Лисак.

За його словами, четверо з п’яти постраждалих – це родина. Брат та сестра 12 та 19 років, як і їхній 57-річний батько, знаходяться у стані середньої тяжкості. Їхня 47-річна мати та дружина отримала складніші поранення і її стан лікарі оцінюють як важкий. Всю родину госпіталізували.

«На ураженій території пошкоджені оселі. Інформацію зараз уточнюємо», – додав Лисак.

Водночас очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук зазначив, що крім будинків, пошкоджені також лінія електропередачі та газопровід. 

Читайте також: РФ поцілила по заправці у Дніпропетровській області: є постраждалі

Нагадаємо, під час атаки російських дронів-камікадзе на Україну, 17 березня, у Кривому Розі уламки знищених БПЛА впали на п'ятиповерхівку. Тоді, на щастя, ніхто не постраждав. На місці падіння сталася пожежа, яку рятувальники приборкали. Пошкоджено дах будинку. Втім, самі квартири цілі.