UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Росіяни вкотре невдало покурили": на мелітопольському аеродромі пролунали вибухи

Над тимчасово захопленими військами РФ Пологами теж бачили чорний дим.

На території аеродрому в тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області, де російська армія розмістила свою базу, вчергове пролунали вибухи. Міський голова Іван Федоров зазначив, що ворог уже далеко не вперше зазнає удару з боку наших захисників на цьому об’єкті.

"Пам’ять в окупантів Мелітополя коротка, як у окунів. Майже щомісяця росіяни забувають, що палити на мелітопольському аеродромі – вибухонебезпечно. За рік окупації бавовна прилітала на ворожу базу рашистів з десяток разів. Прилетіла і сьогодні", – написав він.

За даними Федорова, війська РФ "вкотре невдало покурили" близько 13:00 середи. Через півгодини над зайнятим агресором аеродромом здійнявся чорний дим.

"Чекаємо, коли почнуть вивозити ліквідоване", – додав мер Мелітополя.

Читайте також: Вибухи в Маріуполі зруйнували уявлення росіян про недосяжність міста для ЗСУ – британська розвідка

Згодом Федоров також опублікував фотографію з димом над тимчасово захопленим містом Пологи Запорізької області. "[Росіяни тут] теж неслабо палять. Напевно змагаються з мелітопольськими", – зазначив він.

Минулого тижня кілька днів підряд вибухи лунали в тимчасово захопленому ворогом Маріуполі. У ЗСУ заявили, що серед російських військових виникла паніка через вибухи на складах із боєприпасами та паливом у місті.