UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни вдруге цієї ночі атакували Одещину ракетами

На теренах регіону знову пролунали вибухи.

Сьогодні, 21 липня о 4.24 офіційний Telegram-канал Командування Повітряних Сил Збройних Сил України вже вдруге від початку доби повідомив про загрозу застосування росіянами ракетного озброєння в Одеській області. Тут оголосили повітряну тривогу.

Місцеві пабліки повідомляють, що ракети летіли в бік Татарбунар та Арцизу - містечок на півдні Одещини. При цьому ракети постійно маневрували. Були також повідомлення про чергові вибухи. Чекаємо на офіційну інформацію.

Читайте також: Наслідки атаки на Одесу: є постраждалі, зайнялась пожежа на 300 м2

Паблік monitor висловив припущення, що схоже на те, що росіяни запустили ракети "Калібр" з підводного човна: "важко відслідковується, низько йде". Тут повідомили також, що станом на 4.32 нових пусків ракет не зафіксовано. Попередньо, у небі над Одещиною знову чисто, триває дорозвідка повітряного простору. Близько п′ятої години ранку тут пролунав відбій повітряної тривоги. Дорозвідка, таким чином, тривала майже півгодини - значно довше, ніж, власне, ракетна атака.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 21 липня близько 3.20 росіяни вже атакували ракетами Одесу та область. У регіоні пролунали вибухи.