UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни вдарили ракетою по Лозовій на Харківщині: знову зросла кількість загиблих

Попередньо росіяни обстріляли місто “Іскандером”.

Сьогодні росіяни атакували ракетами завод у місті Лозова в Харківській області. Внаслідок удару кількість загиблих зросла до трьох, повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За даними прокуратури, під час рятувальних робіт під завалами на території заводу у Лозовій знайшли тіла ще двох людей. Раніше було відомо про одного загиблого.

Читайте також: Штурмові групи росіян перегруповуються на Харківщині

Як розповів, голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram, внаслідок удару загинули чоловіки віком 55 та 24 років. Серед чотирьох постраждалих – двоє жінок віком 63 та 46, та чоловіки 57 та 53 років.

“Госпіталізовані у стані середньої тяжкості чоловік та жінка”, – сказав Синєгубов та додав, що інші постраждалі мають легкі травми, їх не госпіталізували.

За попередніми даними правоохоронців, удару по Лозовій було завдано ракетою “Іскандер”.

На світанку 24 липня війська РФ випустили по Харкову балістичні ракети. В обласному центрі зафіксовано два "прильоти" — по промисловому району та в район житлового сектора. На жаль, одна людина загинула.

Окрім цього, балістична ракета також влучила по офісу фонду FSD – швейцарської благодійної організації, яка займається гуманітарним розмінуванням. У будівлі обвалилися декілька поверхів, пошкоджено щонайменше шість автомобілів, на яких працівники виїжджали розміновувати поля.