UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни вдарили по супермаркету в Костянтинівці. Там були люди

На місці удару вирує пожежа.

Російські окупанти вдень у п’ятницю, 9 серпня, вдарили по супермаркету в Костянтинівці Донецької області. Торговий заклад в цей час був відкритий і там знаходились люди.

За даними місцевих Telegram-каналів та ЗМІ, окупанти влучили у місцевий  "Екомаркет", де зазвичай перебуває велика кількість відвідувачів. На місці спалахнула масштабна пожежа.

«Удар по супермаркету в Костянтинівці - черговий терор росіян. Війна з цивільними - це все, що вони вміють», - заявив голова офісу президента Андрій Єрмак.

Як згодом повідомили в Донецькій обласній військовій адміністрації, станом на 12:40 відомо про щонайменше двох загиблих і 17 поранених у  Костянтинівці.

«Пошуково-рятувальна операція на місці злочину триває. Про суттєві зміни повідомлятиму додатково», - зазначив голова ОВА Вадим Філашкін.

Компанія «Нова пошта» у свою чергу повідомила, що у Костянтинівці внаслідок прицільного удару росіян по торговельному центру повністю  зруйноване і їхнє відділення.

«Співробітники живі. В одного з працівників контузія, його везуть до лікарні. Ми на зв’язку з колегами, аби надати всю необхідну підтримку та допомогу», - зазначили в компанії.

Поштовий оператор додав, що за попередніми даними частина посилок вціліла, а оціночна вартість знищеного вантажу буде компенсована клієнтам у повному обсязі.   

[pics_lr left="https://zn.ua/img/forall/u/531/85/photo_2024-08-09_12-30-44.jpg" ltitle="" right="https://zn.ua/img/forall/u/531/85/photo_2024-08-09_12-30-44.jpg" rtitle="undefined"]

Як зазначали військові експерти, російські війська намагаються вийти майже з трьох боків до міста Костянтинівка Донецької області, яке розташоване приблизно за 10 кілометрів від Часового Яру.