UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни вдарили по Одеській області. Там постраждали люди, зокрема маленький хлопчик

Дитина і ще кілька постраждалих у лікарні.

Росіяни вдарили по Одеській області, внаслідок чого постраждали люди, повідомив очільник обласної військової адміністрації Олег Кіпер. Ціллю російських терористів була енергетика і не лише.

«Ціль терористів – енергетична та цивільна інфраструктура регіону. Внаслідок атаки четверо людей отримали поранення, серед них – 10-річний хлопчик», – повідомив Кіпер.

За його словами, трьох постраждалих, зокрема й дитину, доправили до лікарні. Вони перебувають у стані середньої тяжкості. 

Через падіння уламків ракет в області пошкоджені приватні будинки та багато автотранспорту. В Одеському районі перебої в електропостачанні. 

«Всі відповідні служби усувають наслідки атаки росіян. Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину агресора проти цивільного населення», – додав Кіпер.

Читайте також: Одеській області загрожували балістичні ракети росіян, в небі фіксувалися розвідувальні безпілотники

 Нагадаємо, вранці 26 серпня російські терористи здійснили наймасштабніший за останній час комбінований удар по Україні за допомогою дронів та ракет різних типів. Під прицілом ворога була енергосистема, але є влучання також у цивільні об'єкти. У Луцьку пошкоджено багатоквартирний будинок, одна людина загинула, також є жертви у Запорізькій області й у Кривому Розі. Окрім цього, є влучання у Рівному, а також у Львівській, Харківській та Полтавській областях. Вибухи лунали й в інших регіонах.