UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни вдарили по критичній інфраструктурі Сумського району. Раніше повідомлялося про загрозу балістики

Деталі поки уточнюються.

У вівторок, 6 серпня, росіяни здійснили ракетну атаку по інфраструктурі Сумського району. Про це повідомили у Сумській військовій адміністрації.

«Попередньо, без жертв. На місці працюють всі необхідні служби. Наслідки ворожого удару уточнюються. Бережіть себе, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги», – зазначили в ОВА.

Моніторингові пабліки о 14:06 повідомили про загрозу балістики з Курської області, а через 6 хвилин – про вибух в Сумах. За кілька хвилин, знову було повідомлення про загрозу балістичного удару по Сумському району та вибух в обласному центрі. Загалом з початку доби вже було щонайменше чотири подібних повідомлення. В області досі актуальна загроза балістики.

Зазначимо, що зранку міський голова Сум Олексій Дрозденко закликав жителів найближчими днями особливо уважно реагувати на повітряні тривоги та перебувати у безпечних місцях.

Читайте також: У Сумах пролунав вибух, росіяни атакували північ України ракетами та КАБами

Рано-вранці, 6 серпня, у Сумах також пролунала серія вибухів. На той момент повітряну тривогу в місті не оголошували. А від часу останнього відбою минуло вже майже дві години.

Напередодні, 5 серпня, росіяни вбили мирну людину обстрілюючи Хотінську громаду Сумщини FPV-дронами, а вдаривши керованими авіабомбами по Миропільській громаді росіяни травмували місцеву жительку та поранили ще одну мирну людину.